Usluge

Umesto hormonalne terapije...

Umesto “hormonalne terapije” – vežbe!

Danas, svaka osoba koja se uobičajeno hrani unosi u svoj organizam velike količine veštačkih hormona – estrogena usled njegove upotrebe pri uzgoju domaćih životinja.Ne tako davno, naše bake su posadile kvočku da bi se pilići izlegli na proleće i uz uredno hranjenje tek možda na jesen postigli težinu od 1,5 kg. Uz upotrebu sintetičkih hormona, usled intenzivne ugradnje kalcijuma u kosti, ovu težinu pile dostigne za samo 10 nedelja. Posledice, po onoga, ko konzumira ovakvo meso, na duže staze, međutim, mogu biti velike. Sintetički estrogen, unet spolja remeti sopstvenu proizvodnju hormona blokirajući rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, dovodeći tako do hormonalnog disbalansa. Usled ovakve “hormonalne terapije” često se  dešava da mesecima pokušavate da ostanete u drugom stanju, a bez uspeha.

 

Šta preduzeti?

 

Uz umerenu potrošnju mesa i mesnih prerađevina (koristite namirnice od organski uzgojenih životinja), vežbajte! Umerena fizička aktivnost - kao što su vežbe “Aviva” metode pomaže telu da se oslobodi od viška estrogena, uz to ćete podstaknuti rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem i uspostaviti hormonalni balans.  estrogena usled njegove upotrebe pri uzgoju domaćih životinja.

 

 

 

Aviva metoda nije ni holistički, niti „drugi alternativni način lečenja“ već je zasnovana na FIZIOLOGIJI ORGANIZMA, oslanja se na konvencionalnu medicinu i podržava proces lečenja. Metoda je dobila odobrenje od najviše institucije u svetu, od  Svetske zdravstvene organizacije