Usluge

Povećajte svoju plodnost...

Povećajte svoju plodnost...

Pre primene agresivne hormonalne terapije - vežbajte!

 

 Da li pokušavate da zatrudnite, a bez uspeha?

Plodnost je sve veći problem za mnoge parove. Emotivni stres, organski poremećaji i promene u životnoj sredini utiču na vaš, kao i na reproduktivni sistem vašeg partnera. Pre nego što započnete sa agresivnom hormonalnom terapijom dajte prirodi još jedu šansu da odradi svoj posao.

 

Vežbajući po Aviva sistemu možete prevazići najmanje 50% različitih pitanja neplodnosti, potpuno prirodno, bez korišćenja sintetičkih hormona.

 

 

Prema istraživanju koje je sprovedeno na Univerzitetu Harvard fizička aktivnost ima direktan uticaj na plodnost. Ova studija uz posebnu “plodnost dijetu” preporučuje intenzivnu fizičku aktivnost u trajanju od 30 minuta 2 - 3 puta nedeljno, kao što to nalaže i Aviva metoda. Svoju ishranu bazirajte na povrću, voću, celozrnim žitaricama, raznom sirovom semenju, a izbegavajte mesne prerađevine, prženu hranu i sirće. Nosite udobnu odeću koja vas ne steže i utopljavajte se, naročito noge, nezavisno od godišnjeg doba.

 

U periodu kada primenjujete vežbe sistema Aviva za povećanje plodnosti, izbegavajte ekstremna fizička naprezanja i takmičarske sportove, poput trčanja, plivanja i aerobika, jer previše intenzivni i naporni fitnes pokreti mogu ometati da zatrudnite, ili da održite trudnoću.

 

Statistika kaže, da od deset dama koje se bore protiv raznih uzroka steriliteta, a vežbaju po Aviva metodi, pet ostane u drugom stanju u prvih šest meseci, što bi trebalo da bude prilična motivacija za primenu vežbi. Pri tom, vežbanje je aktivnost koja blagotvorno utiče na celokupno zdravlje i priprema organizam za zdravu trudnoću.

Čak i u situacijama gde dama nikad nije ostala u drugom stanju prirodnim putem i u 5. deceniji života, dolazilo je do prirodne trudnoće i rađanja zdravog deteta.

 

Redovnim vežbanjem se takođe povećava uspešnost inseminacije i vantelesne oplodnje, jer jačate matericu i uređujete hormonalni sistem.

 

Sa Aviva metodom nemate šta da izgubite, jer vežbanje nije bolno, nije opasno i NE UZROKUJE NEŽELJENA DEJSTVA!

 

 

Kako povećati plodnost pomoću vežbi Aviva metode?

 

Uzroci neplodnosti(steriliteta) su dugo bili misterija. Poslednjih decenija, sa razvojem medicine i tehnologije, saznalo se mnogo o razlozima koji otežavaju nekim ženama da zatrudne. Istraživanja na polju medicine i razvitak naprednih tehnologija pomažu da se prevaziđu problemi vezani za plodnost. Dešava se, međutim, da rezultati uprkos tome izostanu. Okretanje prirodi, uz pomoć Aviva metode može rezultirati pozitivnim ishodom.

 

Najčešći uzroci neplodnosti su:

* Hormonalni disbalans

* Ovulatorni poremećaj

* Blokada tube

* Miomi materice

* Slabost grlića materice

* Stres

* Nepoznati faktor

* Muški faktor

 

Sistem vežbi Aviva nudi praktična rešenja za svaki od prethodnih faktora ili će se njihovi ograničavajući uticaji na začeće svesti na minimum. Vežbajući se spontano prevazilaze i mnogi skriveni uzroci neplodnosti...

 

  Aviva metoda nije ni holistički, niti „drugi alternativni način lečenja“ već je zasnovana na FIZIOLOGIJI ORGANIZMA, oslanja se na konvencionalnu medicinu i podržava proces lečenja. Metoda je dobila odobrenje od najviše institucije u svetu, od  Svetske zdravstvene organizacije.