Usluge

Članak o Aviva metodi u časopisu Sensa

Aviva vežbe za hormonalni balans

Neprocenjiva pomoć ženama koje imaju problem sa plodnošću.

aviva_vezbe_za_hormonalni_balans

"Aviva" metoda zasnovana je na sistemu specifičnih fizičkih vežbi koje su utemeljene na  posebnim pokretima. Nastala  je 1966. godine, a njena autorka je Aviva Štajner (po kojoj je metoda dobila ime).

Primenom vežbi, kroz specifične pokrete tela, stimuliše se cirkulacija krvi u karlici, normalizuje i usklađuje rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, posebno onih koje su zadužene za lučenje polnih hormona.

Sistemi vežbi dizajnirani su tako da obezbede sveobuhvatno rešenje za različite probleme reproduktivnog sistema i plodnosti. Njihovom primenom, vi na potpuno prirodan način:

•    uređujete hormonalni sistem,
•    predupređujete menstrualne grčeve i PMS,
•    otklanjate priraslice i blokade (ciste, miomi)
•    ublažavate simptome menopauze,
•    uspostavljate mesečni ciklus,

Aviva metoda, pre svega, pruža neprocenjivu pomoć ženama koje imaju problem sa plodnošću.

Natalija Trkulja će biti predavač na prolećnom Sensa vikendu koji se održava u hotelu Mona, na Zlatiboru, od 11. do 13. maja 2012. godine.

Natalija Trkulja je jedini sertifikovani instruktor Aviva metode u Srbiji. Aviva metod zasnovan je na fiziologiji organizma, oslanja se na konvencionalnu medicinu i podržava proces lečenja. Sistem vežbi dizajniran je tako, da obezbedi sveobuhvatno rešenje za različite probleme reproduktivnog sistema i plodnosti, da prirodno reši, bez spoljne intervencije neplodnost, menstrualne probleme i simptome menopauze. Delotvornost Aviva metode na uređenje mesečnog ciklusa je 95.8%.

Natalija Trkulja

19/04/2012