Usluge

Neuredan mesečni ciklus

 

Uredite svoj mesečni ciklus prirodno, pomoću vežbi sistema Aviva

 

Kod najvećeg broja dama ciklus traje 28 dana, ali se normalnim smatraju svi u trajanju od 21-35 dana. Ako vaš ciklus nije u ovom opsegu, on takođe može biti uredan, mada su izuzetno dugi ili kratki ciklusi često u vezi sa smanjenom plodnošću. Prosečno menstrualno krvarenje traje 4 dana, ali se normalnim smatraju svi u trajanju od 2 do 7 dana.

 

Neuredan mesečni ciklus

 

Neurednim se smatraju ciklusi u kojima se menstruacija javlja u intervalu od 35 dana do šest meseci. Neuredan ciklus je direktna manifestacija neuravnoteženog hormonalnog statusa. Možda neće uzrokovati subjektivne tegobe, ali će smanjiti šanse da zatrudnite. Ako želite povećati plodnost, prvi korak u tom pravcu jeste uređenje mesečnog ciklusa. Vežbe Aviva metode povećavaju i ubrzavaju cirkulaciju krvi u maloj karlici i tako podstiču hormonsku interakciju između reproduktivnog sistema i mozga, kako bi se uspostavio hormonalni balans.

 

Praksa: vežbe Osnovne serije u redovnoj dinamici

 

 

 

Dugačko menstrualno krvarenje

 

Menstrualno krvarenje duže od 7 dana nije normalna pojava i treba ga ispitati. Osim što stvara subjektivne smetnje, udružena sa kraćim ciklusom rezultira neplodnošću.

Urednim vežbanjem ćete smanjiti trajanje menstruacije na 5 - 7 dana.

 

Praksa: vežbe Osnovne serije u redovnoj dinamici, počev od 3. dana ciklusa. Možda će se tog dana pojačati intenzitet krvarenja, ali će se skratiti njeno trajanje.

 

  Aviva metoda nije ni holistički, niti „drugi alternativni način lečenja“ već je zasnovana na FIZIOLOGIJI ORGANIZMA, oslanja se na konvencionalnu medicinu i podržava proces lečenja. Metoda je dobila odobrenje od najviše institucije u svetu, od  Svetske zdravstvene organizacije.