Usluge

Aviva vežbe

                                                          

Žena u tebi još dugo da bude živa pomažu vežbe Aviva. Smeje se Aviva ritam baš svima prija,kad ih vodi naša Natalija!Kul
autor:velika Milica
                                                         

Vežbe za uspostavljanje hormonskog balansa.

Aviva metoda je zasnovana na sistemu fizičkih vežbi, nastala 1966. godine od strane Avive Štajner. Sistemi vežbi su prerasli u zaokruženu Metodu kada su medicinska istraživanja potvrdila, da izvođenje određenih kontinuiranih pokreta u okviru vežbi koje je sastavila Aviva Štajner deluju kao generator pozitivnih promena u hormonalnom sistemu organizma.

Aviva metoda nije ni holistički, niti „drugi alternativni način lečenja“ već je zasnovana na FIZIOLOGIJI ORGANIZMA, oslanja se na konvencionalnu medicinu i podržava proces lečenja.

PMS i valunzi su opisani kroz mnogobrojne viceve, anegdote, kroz strašne priče koje smo čule od svojih starijih rođaka i koleginica. Ja smatram da su oni sastavni deo ženskog principa kao što su majčinska ljubav, naša posvećenost drugima, saosećanje, nežnost, trudnoća...Svi ti principi nas čine divnim, zavodljivim, nepredvidivim – čine nas ženama. Postoje periodi u kojima PMS i valunzi stvarno definišu naše ponašanje. Nekada nismo ponosne na njega, zar ne? Uz pravi alat – AVIVA vežbe, svi ti nekontrolisani izlivi i ispadi postaju izvor kreativnosti kroz koji se ženski princip manifestuje. Aviva vam daje samopouzdanje - samopouzdanje vam daje zavodljivost - zavodljivost kojom zračimo je ženski princip koji smo skoro zaboravile. Zavedite sebe i zavolite ženu u sebi jer to je suština sa kojom se rađamo.
Već 4 godine vežbanje po aviva metodu u Life centru dokazuje da je Svetska zdravstvena organizacija bila u pravu kada je ovaj način preporučila kao blagotvoran za žensko zdravlje: za ciste, miome, hormonalni disbalans, pripremu za trudnoću, jer je zasnovan za fiziologiji ženskog tela. 

autor:Dragana Jovanović